Cristi din Banat va filma într-o staţie de epurare varianta de jale a piesei “Ca o apă cristalină”

După ce a răsfirat petale peste internet cu megahitul „Ca o apă cristalină”, Cristi din Banat recidivează, urmând să lanseze, în curând, varianta de jale și durere a piesei care l-a făcut celebru. Aceasta va purta numele „Ca o apă nu atât de cristalină” și, spre deosebire de prima, clipul va fi filmat într-o stație de epurare de la marginea Bucureștiului.

„Orice viață are și suişuri şi coborâşuri „, spune, cu lacrimi cristaline în ochi, cunoscutul interpret. „Eu nu vreau să induc lumea în eroare, să creadă că toată existența noastră efemeră pe acest pământ e presărată doar cu zâne şi fericire, iar atunci când îi va lovi năpasta, să fie surprinși și să mă învinovățească că nu i-am învățat totul despre viață. O asemenea povară mi-ar ucide sufletul cristalin”, a declarat artistul.

Acesta a vorbit despre noul videoclip. „Am ales o stație de epurare, ca să exprim contrastul acesta atât de profund dintre bucurie și tristețe, dragoste și suferință, limpezime și căcat”, spune Cristi, care, pentru realism, nu va purta costum de protecție, iar în apă, în locul petalelor de trandafir, va presăra bucăți de hârtie igienică.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
18 decembrie 2014 11:57
Citește mai mult despre: apă cristalină Cristi din Banat epurare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult