Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris ca să facă backing vocals pentru Fuego

Cristi Minculescu a găsit rapid cui să i se alăture după despărţirea de Iris. Începând de luna viitoare, el va face backing vocals pentru prospătul artist al poporului din Republica Moldova, prea-îndrăgitul Fuego. Minculescu a recunoscut, cu sinceritate, că la baza deciziei sale stau exclusiv raţiuni finaciare.

„Spre deosebire de Iris, Fuego cântă numai cu sala plină, în oraşe în care Iris nu ar aduna nici zece oameni la un concert. Reţeta financiară a concertelor lui Fuego este de departe cea mai bună din showbiz-ul românesc. Sunt convins că voi câştiga cabacking vocals pentru Fuego mai bine ca vocal al trupei Iris”, ne-a spus Minculescu.

El spune că deja s-a apucat să exerseze urarea de la începutul concertelor. Astfel, locul binecunoscutului „Bună seara, prieteni!” va fi luat de „Bună seara, colindători!”. Fuego, la rândul său, a anunţat că va compune câteva piese speciale pentru Cristi Minculescu: „De mult îmi doream nişte piese cu tăicuţa, iar acum este momentul potrivit pentru asta”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 august 2012 13:08

Alte articole

Vezi mai mult