Încă o veste proastă pentru frontman-ul trupei al cărui nume nu poate fi rostit pentru că e deţinut de Nelu Dumitrescu! În această dimineaţă, Cristi Minculescu a fost notificat că a pierdut şi drepturile asupra numelui Cristi Minculescu, astfel încât are trei zile la dispoziţie să se re-boteze.

Cristi-Minculescu-abatut.jpg "Am primit un plic de la Judecătoria Găeşti care spune că sunt obligat să renunţ la numele Cristi Minculescu, pentru că e deţinut de Nelu Dumitrescu. Dacă era băiat, nu cerea numele ăsta fiindcă ştia că e nevoie de el pentru mine", a declarat, cu lacrimi în ochi, fostul Cristi Minculescu. "Dar e OK, o iau de la capăt cu un nume nou. Mă gândeam la Dan Bittman 2 sau chiar Celălalt Nicu Covaci, sunt nume expresive, care dau bine pe un afiş."

Din păcate, nu e sfârşitul problemelor legale pentru Minculescu - sau Dan Bittman 2, cum au început să-l alinte prietenii. Pe 9 iunie, transmit surse judiciare, Cristi aşteaptă verdictul în procesul în care Viorel Lis îl acuză că i-ar fi copiat “stilul”.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Vasile | Saturday, 02.06.2018 11:28 Monden

National Cinematografic