Încă o veste proastă pentru frontman-ul trupei al cărui nume nu poate fi rostit pentru că e deţinut de Nelu Dumitrescu! În această dimineaţă, Cristi Minculescu a fost notificat că a pierdut şi drepturile asupra numelui Cristi Minculescu, astfel încât are trei zile la dispoziţie să se re-boteze.

Cristi-Minculescu-abatut.jpg "Am primit un plic de la Judecătoria Găeşti care spune că sunt obligat să renunţ la numele Cristi Minculescu, pentru că e deţinut de Nelu Dumitrescu. Dacă era băiat, nu cerea numele ăsta fiindcă ştia că e nevoie de el pentru mine", a declarat, cu lacrimi în ochi, fostul Cristi Minculescu. "Dar e OK, o iau de la capăt cu un nume nou. Mă gândeam la Dan Bittman 2 sau chiar Celălalt Nicu Covaci, sunt nume expresive, care dau bine pe un afiş."

Din păcate, nu e sfârşitul problemelor legale pentru Minculescu - sau Dan Bittman 2, cum au început să-l alinte prietenii. Pe 9 iunie, transmit surse judiciare, Cristi aşteaptă verdictul în procesul în care Viorel Lis îl acuză că i-ar fi copiat “stilul”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Saturday, 02.06.2018 11:28 Monden

National Cinematografic