Unul din cei mai apreciați artiști muzicali din țara noastră susține că trece prin momente grele cu fanii după concertele sale. „Termin și eu concertul, mă duc la pensiune să dorm și la 12 noaptea mă trezesc cu foarte mulți fani cu torțe, furci, topoare și cruci care-mi cântă rugăciuni și blesteme sub geam”, mărturisește solistul formației Iris, Cristi Minculescu.

cristi-minculescu-vampir.jpg

Acesta susține că nu de puține ori fanii au năvălit la el în cameră și au aruncat cu apă sfințită peste el, i-au făcut cruci și au încercat să-i înfigă un țăruș în inimă. „Înțeleg când trag după mine cu gloanțe de argint, alea nu-mi fac mare rău și pot să le păstrez. Dar faza asta cu țărușul mi se pare cam exagerată”, susține artistul. 

Cristi Minculescu a avut întotdeauna o relație specială cu fanii, aceștia relatând despre el că este un tip civilizat, care nu intră în casă dacă nu-l inviți, nu vine mirosind a usturoi și e atât de discret încât nici măcar nu-l vezi în oglindă. Singurul defect al lui ar fi că-i cam place să sugă, e un viciu la care aparent nu poate renunța. „Cred că aș muri dacă n-aș bea niște sânge într-o săptămână, e ca vodca pentru mine”, spune Cristi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 28.06.2019 13:27 Monden

National Cinematografic