Cristi Tabără a poftit la o copilă de 12 ani

Potrivit EVZ, Cristi Tabără a violat o fetiţă de 12 ani. La început, nu mi-a venit să cred, dar am văzut nişte rezultate de la IML care m-au convins. E adevărat, nu s-au descoperit urme de spermă în vagin, dar fetiţa era plină de sosuri şi cartofi prăjiţi. În plus, tricoul pe care-l purtase în ziua aia era îmbibat în mujdei de usturoi. Ţineţi minte ce vă spun, pata de mujdei de usturoi de pe bluza fetei  va face carieră în presa tabloidă!

Cristi Tabără a crezut că a acoperit toate urmele violului, dar anchetatorii şi-au dat seama că e vinovat atunci când au văzut că încă mai are căcat în barbă. După cum se spune, nu există viol perfect.

 

Mama fetei nu-l crede în stare pe Tabără de o asemenea faptă. Mă rog, o şti ea ce spune, că i-a fost şi soţie la un moment dat. Prietenii spun şi ei că un tip citit, ca Tabără, nu s-ar fi atins niciodată de o fată ca aia, o incultă care nici măcar n-avea liceul terminat.

 

Cristi Tabără susţine că el nu e un tip pervers, în loc să răsfoiască reviste pentru femei, el citeşte cărţi de bucate. Dealtfel, aşa a şi aflat de fată, dintr-o carte de bucate care se numea “Bunăciuni de la bunica”. El a fost atras de pulpele tinerei, de pieptul ei, de sânii ca două mere coapte. Era delicioasă, ce să mai.

 

Se pare că atunci când lumea i-a bătut obrazul că a poftit de la copilă de 12 ani, Tabără le-a tăiat-o scurt: “Gusturile nu se discută!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 iulie 2010 14:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult