Te-ai întrebat vreodată de ce filmele lui Cristian Mungiu sunt atât de triste, de ce exprimă o iremediabilă estompare a speranţei şi îţi produc o angoasă ca un cer întunecat de noiembrie, cu ciori croncănind? Regizorul explică: “Când eşti fratele mai mic al Alinei Mungiu Pippidi, e normal ca viaţa să ţi se pară infectă ”.mungiu_manca_alina.jpg

“Mă dădea jos din pat, îmi fura mâncarea din farfurie, îmi mânca tema la matematică. Într-o zi a venit cu două colege de-ale ei şi au vrut să mă mănânce pe mine, dar a prins-o tata”, povesteşte Cristi Mungiu.

Şi totuşi, acest regizor mic, subdezvoltat, subnutrit, cu sechele grave apărute din cauza surorii lui mai mari, a reuşit să se afirme, în ciuda vicisitudinilor din fragedă pruncie. Cu toate astea, problemele lui Mungiu cu sora lui nu s-au terminat. După ce a luat un Palme d’Or la Cannes, sora lui a venit şi i l-a furat, apoi l-a mâncat, spun apropiaţii acestuia.

Recent, Mungiu e umilit public din cauza editorialelor pro-PSD ale Alinei Mungiu Pippidi, care jignesc întreaga populaţie cinstită a ţării. Surse din anturajul regizorului confirmă că Alina e hrănită de Dragnea la discreţie cu burgeri şi pizza, ca să scrie porcăriile alea.

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 09.08.2018 18:36 Monden

National Cinematografic