Cristian Mungiu se plânge de lipsurile din copilărie: “Sora mea Alina Mungiu îmi fura tot din farfurie”

Te-ai întrebat vreodată de ce filmele lui Cristian Mungiu sunt atât de triste, de ce exprimă o iremediabilă estompare a speranţei şi îţi produc o angoasă ca un cer întunecat de noiembrie, cu ciori croncănind? Regizorul explică: “Când eşti fratele mai mic al Alinei Mungiu Pippidi, e normal ca viaţa să ţi se pară infectă ”.

“Mă dădea jos din pat, îmi fura mâncarea din farfurie, îmi mânca tema la matematică. Într-o zi a venit cu două colege de-ale ei şi au vrut să mă mănânce pe mine, dar a prins-o tata”, povesteşte Cristi Mungiu.

Şi totuşi, acest regizor mic, subdezvoltat, subnutrit, cu sechele grave apărute din cauza surorii lui mai mari, a reuşit să se afirme, în ciuda vicisitudinilor din fragedă pruncie. Cu toate astea, problemele lui Mungiu cu sora lui nu s-au terminat. După ce a luat un Palme d’Or la Cannes, sora lui a venit şi i l-a furat, apoi l-a mâncat, spun apropiaţii acestuia.

Recent, Mungiu e umilit public din cauza editorialelor pro-PSD ale Alinei Mungiu Pippidi, care jignesc întreaga populaţie cinstită a ţării. Surse din anturajul regizorului confirmă că Alina e hrănită de Dragnea la discreţie cu burgeri şi pizza, ca să scrie porcăriile alea.

Scris de Ionut
9 august 2018 16:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult