Cristian Ţânţăreanu, deranjat că pe bancnotele româneşti nu există nicio femeie goală

Excentricul om de afaceri a declarat că este nedrept faţă de femeile din România faptul că niciuna dintre ele nu e reprezentată fără haine pe bancnotele aflate în circulaţie. Ţânţăreanu a propus ca, pe hârtia de un milion, să apară goală o femeie cu care ne mândrim, indiferent de domeniul în care ea excelează: fund, picioare, sâni sau trăsături ale feţei.

“E un semn de înapoiere să nu avem o femeie goală pe bancnote. Din păcate, în România femeia goală nu are aceleaşi drepturi ca bărbatul. În multe locuri în care un bărbat poate să intre nestingherit, o femeie goală nu are acces. Mă refer aici în special la şcoli. M-am dus ieri la serbarea lui nepotu-meu şi nu m-au lăsat băieţii de la pază să intru împreună cu cele şase thailandeze goale care mă însoţeau. Dar ce, femeia goală nu e om?”

O altă iniţiativă a lui Cristian Ţănţăreanu se referă la bancnota de 5 lei, pe care ar urma să apară tinere mai puţin cunoscute, însă dornice de afirmare. “Proiectul meu se cheamă «Fata de la bancnota 5». Pe această bancnotă vreau să apară nu doar fata îmbrăcată în costum de baie topless, ci şi câteva informaţii despre ea: vârsta, înălţimea, greutatea, ce hobby-uri are şi cum ar trebui să fie bărbatul ideal. Banca Naţională poate să tipărească zilnic noi hârtii de 5 lei, că fete dornice există, dacă înţelegeţi ce vreau să spun.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 decembrie 2011 12:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult