Cristian Tudor Popescu a fost bine dispus aproape o zi întreagă

Presa românească era să piardă ieri condeiul acid al lui Cristian Tudor Popescu după ce editorialistul a suferit o criză care l-a făcut să fie simpatic şi glumeţ cât a fost ziua de lungă.

Încă de dimineaţă, CTP era bine dispus, spun vecinii, părea un om cu care te poţi înţelege. Se presupune chiar că a râs atunci când nişte copii i-au strigat că are pălăriuţă de hipster – specialiştii nu sunt siguri, deoarece nu l-au auzit până acum pe jurnalist râzând, dar spun că a emis un sunet gutural repetitiv care denota buna dispoziţie.

În cursul după-amiezii, rugat de o reporteră să comenteze cazul Huidu, editorialistul a dat un răspuns simpatic, lipsit complet de patetism. Reportera şi-a dat seama imediat că e ceva în neregulă şi a sunat la 112 iar un echipaj de salvare a intervenit rapid, făcându-i o transfuzie cu fiere lui CTP.

Spre seară, editorialistul a dat semne clare de revenire când, în cursul unei intervenţii TV de 5 minute pe tema meciului Vaslui-Steaua a folosit de 127 de ori cuvântul “moarte” şi de 49 de ori, “tragedie”. Medicii spun că starea sa este stabilă, dar îi roagă pe cititorii lui CTP să sune imediat la Salvare dacă observă în editorialele lui vreo glumă sau vreun semn de optimism.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 octombrie 2011 16:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult