Cristian Tudor Popescu a reuşit să spargă un pahar cu puterea încruntăturii sale

Editorialistul de la Gândul ar putea intra în cartea recordurilor după ce a reuşit doar dintr-o mişcare de sprâncene ceea ce alţi artişti, cum ar fi Alice Cooper, au reuşit doar cu vocea. Astfel cel alintat CTP a reuşit să spargă un pahar doar încruntându-se la el.

Evenimentul a avut loc la un şpriţ, unde jurnalistul a fost invitat de prietenul său Emil Hurezeanu. Iată cum relatează acesta momentul: „Am făcut un pariu cu el că nu poate să spargă un pahar doar încruntându-se la el. I-a luat câteva secunde. Când şi-a ridicat privirea, chelneriţa a izbucnit în lacrimi de spaimă”, povesteşte Hurezeanu.

De altfel, puterile încruntăturii lui CTP sunt cunoscute în mediul jurnalistic, nunumăraţi fotografi plângându-se că li s-a stricat obiectivul foto după ce au încercat să-i facă o poză. CTP nu a comentat evenimentul, dar apropiaţi ai acestuia spun că deja a făcut un nou pariu, că va putea să-i zboare Andreei Esca lavaliera, când mai este invitat la ştirile ProTV, doar încruntându-se la ea.

sursa foto: gandul.info

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 noiembrie 2012 17:11

Alte articole

Vezi mai mult