Cristoiu, trufanda la “Adevărul”

După ce a patronat cockteilurile de flegme şi fiere de la “Sinteza zilei”, după ce s-a lăudat că a creat o nouă generaţie de ziarişti la Antena3, absolvent cum laude fiind Mihai Gîdea, iată, domnul Cristoiu a plecat la “Adevărul”. Se arătase ce-i drept de ceva vreme dezamăgit de faptul că ziariştii de la Intact sînt doar anti Băsescu, nu şi anti alţii.

Şi-a scos discipolii de la inimă, şi-a băgat picioarele, discipolii i-au tras şi ei o chelfăneală cu pătura în cap şi gata, destinele lor s-au despărţit.

Dorul file-urilor din miez de noapte cu care-i dopa Stan,  nostalgia zîmbetului care aduce de cele mai multe ori cu o semipareză al lui Ciuvică, au fost vindecate de Dinu Patriciu cu cîteva comprese cu euro.
Mai exact, Patriciu a cumpărat de la Cristoiu editura şi revista Hystoria. Acesta e motivul pentru care îl vedem pe Cristoiu semnînd acum în Adevărul.

Ce-am învăţat noi din această poveste?
Ce învăţăminte putem trage?
În primul rînd, văzîndu-l pe Cristoiu scriind în “Adevărul” e ca şi cum l-ai vedea pe Mirel Rădoi în tricoul lui Dinamo.
În al doilea rînd, Cristoiu să nu creadă că odată plecat de la Antena3 a scăpat de cei mai proşti elevi ai săi. Îi facem o dezvăluire: abia la “Adevărul” domnul Cristoiu se va întîlni cu Frankensteinii pe care i-a creat acum ceva ani la “Evenimentul Zilei”.

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
14 septembrie 2009 08:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult