Coreea de Sud se confruntă cu o criză demografică fără precedent! Potrivit Overlordului Sănătăţii de la Seul, mai puţin de 10 zerglingi s-au născut anul ăsta în principalele oraşe ale ţării.

crizademograficaincoreea.jpg

"Cel mai probabil, de vină e pandemia COVID, care a adus o scădere a importurilor de minerale din China şi de pe planeta Mar Sara. În plus, tot mai mulţi coreeni joacă cu terranii", a precizat Jim Raynor, analist geopolitic.

"Dacă nu îşi rezolvă rapid problema cu natalitatea printr-un zergling rush, Coreea de Sud riscă să devină vulnerabilă faţă de un atac psionic al protoşilor comunişti de la nord. Sursele noastre transmit că Kim Jong-un şi sora sa au început deja transformarea într-un archon roşu. La naiba, we need more vespene gas", a confirmat Sarah Kerrigan, ataşat NATO în Coreea de Sud.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 30.06.2020 12:56 Monden

National Cinematografic