Criza apei. Giovani Becali merge personal la fiecare ploieştean să-i spună că pute

„Păi dacă puți, bă! Pute locul după tine! Eu dacă mă miros, miros a Paco Rabane, da’ tu puţi a transpiraţie!” Aceasta este predica înflăcărată auzită în ultima vreme de fiecare locuitor al Ploieştiului. De când oraşul nu mai are apă caldă, Giovani Becali a decis să le aline suferinţa locuitorilor în stilul său, mergând din uşă în uşă ca să le transmită tuturor ploieştenilor cât de tare put în ultima vreme.

„Să ştiţi că eu cu chiu, cu vai, fac duşuri cu apă rece, încerc să mă spăl bine peste tot, dar tot m-am trezit cu o vizită de la domnul Giovani. Mi-a înseninat ziua, m-am bucurat să-l revăd, evident că mi-am adus aminte de emisiunea aia cu Cartianu, cred că a fost cel mai amuzant moment de pe vremea când mă uitam la televizor. Mulţumesc, Giovani Becali! Put, bă, put!”, a declarat, cu mândrie, Vlaicu Marcu, un bărbat de 42 de ani din centrul Ploieştiului.

Ploieştencelor, Giovani le-a adus chiar şi câte un buchet superb de tuberoze – „ca să mai acopere putoarea”, a precizat omul de afaceri şi impresarul, sau ce dumnezeului de ocupaţie are Giovani Becali.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
8 august 2022 08:27
Citește mai mult despre: apa calda giovani becali ploiesti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult