Tendința show-biz-ului românesc de a promova persoane de vârsta a treia afectează nu doar publicul general, ci și alte țări!mihaela_statie_monaco.jpg

Cooptarea băbuței care vinde pătrunjel în stația de autobuz din fața cazinoului din Monte Carlo în juriu la Românii au Talent i-a bulversat pe monegasci, care regretă pătrunjelul ăla bun, bio, îngrijit chiar cu mâinile ei de cea mai îndrăgită țărancă, mutată din Moldova în micul stat mediteranean.

Inițial, după dispariție, cei din Monaco au crezut că bătrânica a murit, fiind atât de decrepită. Până la urmă, unul din ei a găsit pe YouTube un clip numit ”Wow, ce silioane are babeta asta obosită” și au recunoscut-o pe Mihaela Rădulescu, în juriu la Românii au Talent.mihaela_romanii_talent.jpg

ProTV explică: ”Noi desfășurăm și activități de tip charity și ne-am gândit că doamna Mihaela se va simți mai bine dacă va fi alături de alți pensionari, precum nea Bebe Cotimanis, sau Florin Călinescu, persoane în vârstă, care merită să aibă ceva de făcut la vârsta lor înaintată. Nu-i putem lăsa în stradă, sunt aproape senili”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.


National Cinematografic