În conflictul dintre Rosal şi primăria lui Negoiţă, adevăratele victime sunt bărbaţii din Sectorul 3! Aceştia se plâng că, de când toate tomberoanele sunt îngropate sub munţi de gunoaie, soţiile îi pun să ducă gunoiul tocmai în sectoarele învecinate.

gunoisectorul3.jpg
"De când e problema asta cu salubrizarea, nevastă-mea mă trimite să duc punga de gunoi în sectorul 2, la cum-îl-cheamă, prietenul ăla al lui Onţanu", spune Toma, 36 de ani. "Din fericire, noi stăm pe la Gloria, aşa că în cinci minute am şi lăsat gunoiul în parc la 23 August. Mai fac şi oleacă de jogging."

Spre deosebire de toma, mii de bărbaţi locuiesc în inima sectorului, fiind nevoiţi să schimbe chiar şi două mijloace de transport ca să ducă gunoiul. "Eu unul aştept să se strângă 2-3 saci, îi iau în cârcă, mă sui în autobuz, merg până la Dristor, de acolo iau tramvaiul vreo nouă staţii, totul ca să duc gunoiul în Berceni, unde e o ghenă mai liberă", se plânge Valeriu, 42 de ani.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 19.09.2018 13:21 Monden

National Cinematografic