Criză printre cocalari! România mai are doar 3 numere de înmatriculare cu SEX

În viitor va fi tot mai dificil să semnalizezi celorlalte cornute din trafic că ești un cocalar strident. Poliția Rutieră a anunțat că mai sunt disponibile doar trei plăcuțe de înmatriculare cu terminația SEX, dar una este de Vaslui și asta e jenant chiar și pentru cocalari. 

„Multe dintre aceste numere au fost date unor proprietari mașini furate, care sunt acum evidența poliției și nu pot fi eliberate până nu se termină ancheta. Avem în schimb alte numere potrivite pentru domnii care vor să iasă în evidență, cum ar fi ASS, DIK sau SXY”, a declarat șeful poliției rutiere. Acesta a spus că numere rămase vor fi oferite, cu prioritate, cocalarilor autentici, care dovedesc că au deținut cel puțin o mașină marca BMW în ultimii 10 ani.

O soluție ar fi luarea de numere cu SFX și transformarea F-ului în E cu markerul, dar șoferii români spun că nu are același farmec. „Când mergi prin toate băltoacele să stropești săracii de pe trotuar, markerul ăla se duce repede. La fel și când parchezi pe pârtie, zăpada nu face bine și dup-aia se vede că ești cocalar de-ăsta nou, care și-a pus numere doar să fie în trend, nu unul autentic care ține la tradiție”, a explicat Robert Acrișor, un cocalar vechi din București. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

4 februarie 2016 14:42
Citește mai mult despre: BMW cocalari inmatriculare sex

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult