Criză! Românii îşi umplu portofelele cu bucăţi de ziar ca să se mai poată lăuda cu grosimea lor

Dacă, în urmă cu câţiva ani, mulţi români se mai puteau lăuda cinstit cu grosimea portofelului, cele mai recente studii arată că, în prezent, peste 90% dintre aceştia şi-l umflă în mod artificial, folosind tăieturi din ziare, carduri expirate sau chiar rumeguş sau câlţi.

În marea lor majoritate cocalari, iubitorii de portofele groase au ajuns chiar să facă schimb de reţete: “Dacă ţii în portofel instrucţiunile de la un Nokia 3310, arată şi se simte ca şi cum ai avea 5000 de euro în hârtii de 100”, declară Victor R., posesor de BMW alb. “Cartelele vechi de metrou pot fi vopsite ca să pară carduri de credit, foarte puţină lume îşi dă seama de diferenţă. Iar orice carton pliat în 2 şi îndesat în portofel poate trece drept talonul unui BMW alb, ca al meu, pe care îl am, pe bune.”

Cele mai apreciate soluţii ca să te poţi lăuda cu portofelul chiar şi în condiţii de sărăcie lucie rămân însă cele consacrate: umplerea portofelului cu un portofel mai vechi sau folosirea teancurilor de bancnote de 100 sau 1000 lei din anii ‘90, care seamănă destul de bine cu valuta europeană.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
16 iulie 2013 07:07

Alte articole

Vezi mai mult