Cruduţa: Din cauza mitingurilor am ajuns să fac sex ca o anonimă, nu mai scrie nimeni de mine!

Protest al vedetelor! Un grup de celebrităţi de duzină printre care Daniela Crudu, Liviu Vârciu sau Sânziana Buruiană şi-au exprimat public indignarea faţă de faptul că nu mai au loc în paginile ziarelor din cauza protestelor de stradă din ultimele zile. Vedetele spun că au intrat de-a dreptul în sevraj din cauză că nu au mai fost surprinse de un paparazzo de atâta amar de timp, cu toate că au făcut eforturi disperate pentru a fi suprinse în ipostaze jenante.

Daniela Crudu e cea mai supărată deoarece, spune ea “am ajuns să fac sex cu 5 bărbaţi deodată ca ultima anonimă. Mă tot uitam în stânga, în dreapta, niciun fotograf, niciun cameraman, nimic. La un moment dat i-am trimis şi pe oamenii ăia acasă, că era clar că facem sex degeaba.” Liviu Vârciu declară că a fost dezamăgit în dragoste de nu mai puţin de 3 ori în ultima săptămână şi absolut nimeni nu l-a întrebat dacă are şi el vreo problemă. Sânziana Buruiană spune şi ea că a rămas blocată afară din casă goală-puşcă vreme de 3 ore şi absolut nimeni nu a băgat-o în seamă. “La un moment dat mi-a întins cineva o pancartă pe care evident că nu am putut să o citesc, fiind cu litere, şi asta a fost tot”.

La rândul ei, Oana Zăvoranu se plânge că e ignorată de mass-media şi spune chiar că în ultimele zile mai multă lume a confundat-o pe stradă cu Remus Cernea. “Îşi dau seama de greşeală abia atunci când deschid gura, că eu am voce de bărbat, nu ca ăla.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
21 ianuarie 2012 10:01

Alte articole

Vezi mai mult