Cruduţa: Din cauza mitingurilor am ajuns să fac sex ca o anonimă, nu mai scrie nimeni de mine!

Protest al vedetelor! Un grup de celebrităţi de duzină printre care Daniela Crudu, Liviu Vârciu sau Sânziana Buruiană şi-au exprimat public indignarea faţă de faptul că nu mai au loc în paginile ziarelor din cauza protestelor de stradă din ultimele zile. Vedetele spun că au intrat de-a dreptul în sevraj din cauză că nu au mai fost surprinse de un paparazzo de atâta amar de timp, cu toate că au făcut eforturi disperate pentru a fi suprinse în ipostaze jenante.

Daniela Crudu e cea mai supărată deoarece, spune ea “am ajuns să fac sex cu 5 bărbaţi deodată ca ultima anonimă. Mă tot uitam în stânga, în dreapta, niciun fotograf, niciun cameraman, nimic. La un moment dat i-am trimis şi pe oamenii ăia acasă, că era clar că facem sex degeaba.” Liviu Vârciu declară că a fost dezamăgit în dragoste de nu mai puţin de 3 ori în ultima săptămână şi absolut nimeni nu l-a întrebat dacă are şi el vreo problemă. Sânziana Buruiană spune şi ea că a rămas blocată afară din casă goală-puşcă vreme de 3 ore şi absolut nimeni nu a băgat-o în seamă. “La un moment dat mi-a întins cineva o pancartă pe care evident că nu am putut să o citesc, fiind cu litere, şi asta a fost tot”.

La rândul ei, Oana Zăvoranu se plânge că e ignorată de mass-media şi spune chiar că în ultimele zile mai multă lume a confundat-o pe stradă cu Remus Cernea. “Îşi dau seama de greşeală abia atunci când deschid gura, că eu am voce de bărbat, nu ca ăla.”

Scris de TNR
21 ianuarie 2012 10:01

Alte articole

Vezi mai mult