Cruzime fără margini! Viorica de la Clejani a mâncat o haită de maidanezi care a atacat-o

Un gest cumplit al cântăreţei de nuntă Viorica de la Clejani a pus pe jar întreaga comunitate preocupată cu protecţia câinilor maidanezi. Într-un moment de cruzime extremă, interpreta a mâncat, fără să dea semne de milă, o întreagă haită de maidanezi. “Eram în drum spre casă şi am observat venind dintre blocuri ditamai haita, să fi fost vreo 2.000 de câini. Păreau nervoşi şi dădeau senzaţia că din moment în moment mă vor muşca. Practic, n-am avut de ales, a trebuit să-i mănânc”, povesteşte îngrozită cântăreaţa.

Oripilate, bătrânele de la blocuri, supranumite “cel mai bun prieten al maidanezului”, pun tunurile pe Viorica. “Gestul e incalificabil, să n-ai tu milă de nişte animale nevinovate? Ce-au făcut căţeluşii ăia ca să merite o asemenea soartă? Ei n-au vrut decât să o muşte în joacă, ştiţi doar cum sunt animalele“, spune Venera B., o bătrână de la blocul unde îşi făceau veacul cei 2.000 de maidanezi ghinionişti.

Viorica regretă un singur lucru. “Îmi pare rău că i-am mâncat. Nu vă spun ce dureri îngrozitoare de stomac am avut, probabil câinii erau foarte vechi în cartier. Mă gândesc să chem OPC-ul, aşa nu se mai poate”, a declarat interpreta.

Scris de Luchian
21 septembrie 2013 09:09

Alte articole

Vezi mai mult