Cruzime împotriva animalelor. Zece maidanezi morţi după ce li s-a dat mâncarea de la o petrecere corporate

Românii nu mai au niciun Dumnezeu! Mai multe animale au fost găsite sfârtecate în preajma unei clădiri corporate iar investigațiile făcute de Direcția Sanitar Veterinară arată că acestea au fost otrăvite intenționat cu mâncare de catering. Aceasta provenea de la o petrecere corporate care s-a terminat mai devreme.

„În mod normal mâncarea oferită la catering nu este destinată consumului uman sau animal. Bănuiam că toată lumea cunoaște acest aspect, rulourile de șuncă sunt făcute dintr-o spumă poliuretanică colorată, roșiile umplute cu vinete sunt de fapt plastic cu vaselină, iar restul produselor de pe masă sunt de fapt biluțe de silica ce nu ar trebui ingerate. Sunt folosite pentru dezumidificarea locului”, spune Marian Costeluș, director DSVA București.

Specialistul spune că, de regulă, corporatiștii nu sunt afectați de această mâncare întrucât meniul lor de bază cuprinde pufuleți, care nu este un aliment real ci polistiren extrudat, procesat mecanic napalm să pară galben la culoare și sărat la gust. Stratul protector de pufuleți din stomac îi protejează de cele mai periculoase alimente, un corporatist cu doi ani experiență la job putând trăi hrănindu-se doar cu plastic cartonat luni întregi.

Scris de Ef
15 decembrie 2017 14:12
Citește mai mult despre: catering corporate meniu

Alte articole

Vezi mai mult