Cruzime! Un corporatist care a vrut să plece mai devreme acasă a fost blocat de colegi în lift

Corporatiştii sunt nişte fiinţe fără suflet! O demonstrează un incident petrecut vinerea trecută într-o clădire de birouri din Pipera, când un corporatist a încercat să plece mai devreme de la birou, pe motiv că tocmai îi născuse soţia.

Deşi toţi colegii l-au felicitat pentru că a devenit tătic, în momentul în care corporatistul s-a îndreptat spre lift, ca să plece spre spital, colegii lui au sărit de pe scaune, decişi să-l oprească. Şi pentru că proaspătul tătic apucase să intre deja în lift, ceilalţi corporatişti au blocat imediat liftul, pentru a-şi împiedica colegul să evadeze.

Mai mult, au profitat de faptul că avea laptotpul la el şi i-au trimis toţi mailuri cu taskuri extrem de urgente, pe care să le rezolve din lift. Corporatistul a fost eliberat abia la 12 noaptea, după ce cineva a sunat la 112. Când va fi identificat autorul apelului, cel mai probabil va fi concediat, pentru că gestul său nu e demn pentru un corporatist, spune CEO-ul companiei din Pipera.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 martie 2014 12:03

Alte articole

Vezi mai mult