Chiar şi oamenii care au renunţat la mâncat animale pot da dovadă de o cruzime teribilă la adresa acestora! Vlăduţ, un iepure adorabil din pădurea Pustnicu, a izbucnit recent în lacrimi după ce a văzut câţiva vegani ieşiţi la picnic care îi rumegau, impasibili, ultima frunză de salată.

iepureinlacrimi_salata.jpg

"Ei vin din oraş, îşi pot lua câtă mâncare vor la orice oră din zi. Da' eu, aici, la marginea pădurii? Atâta aveam - o căpăţână de salată şi nişte măcriş. Şi mi le-au ras pe toate, ca termitele", suspină iepurele Vlăduţ, care va trebui să se culce şi astăzi flămând în vizuina lui sărăcăcioasă.

În celălalt capăt al pădurii, un alt grup de vegani şi o ciurdă de cerbi s-au încăierat cu coarne şi săbii pe ultimul snop de urzici, perturbând liniştea grătaragiilor care încercau să-şi savureze paşnic cârnaţii şi micii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 10.06.2020 12:04 Monden

National Cinematografic