CTP a fost dat afară din sală la „Romina, VTM“, că aplauda frenetic și fluiera

Încă un scandal într-o sală de cinema, și tot la filmul „Romina, VTM“. Doar că de data asta în centrul atenției a fost reputatul critic de film Cristian Tudor Popescu. Acesta efectiv i-a scos din minți pe ceilalți spectatori cu manifestările sale.

De fiecare dată când Tzancă Uraganul apărea pe ecran, lui CTP îi ieșeau ochii din orbite ca în desene animate, fluiera, urla și șuiera ca trenul. Pe urmă fredona refrenul lui Tzancă, „Toate fetele brunete să meargă pe trotinete/ În ultraviolete. Au, mamă, ce siluete!“, dansând din buric în tot acest timp.

Chiar dacă ceilalți spectatori l-au rugat să se potolească, CTP a refuzat, fiind nevoie de intervenția poliției. CTP le-a explicat polițiștilor că e normal să se manifeste așa, că „«Romina, VTM» este un film agresiv, experimental, debordând de idei și mai ales de un simț superincisiv al contemporanului“, dar a fost scos cu forța afară din sală.

„Există ceva inefabil-inadecvat în modul în care e construit personajul lui Tzancă Uraganu, ceva ce voi nu veți înțelege niciodată“, le-a strigat CTP, superior, polițiștilor în timp ce era tras afară din sală.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
10 ianuarie 2023 12:36
Citește mai mult despre: CTP teambuilding

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult