CTP a învățat limbajul semnelor, ca să le explice și surzilor cât de prost e filmul Joker

Între cele 6-8 apariții la TV pe care le are zilnic, gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut timp și pentru unul din hobby-urile sale, critica de film. Acesta a învățat limbajul semnelor pentru a le explica și surzilor cât de prost e filmul Joker, că poate nu au auzit de el.

Manevra a fost observată de un specialist în limbajul semnelor care s-a uitat cu sonorul oprit la o emisiune cu CTP și a observat că acesta transmitea din mâini, cocoașă și sprâncene cronica sa de film în care, deși lăuda prestația actorului Joaquin Phoenix, distrugea efectiv munca depusă de rezigorul Todd Philips, pe care îl considera nedemn să se ridice nici măcar până la genunchii unora ca Radu Jude sau aia cu filme cu handicapați care fac sex.

Această ispravă nu este pe departe atât de impresionantă ca cea a lui Moise Guran, care a învățat în câteva zile alfabetul braille, ca să poată să explice și persoanelor cu deficiențe de vedere cât de prost e filmul Joker cât de mult l-a enervat pe el personal, asta în cazul în care n-au auzit de la alții sau nu s-au dus la film că nu-i interesează subiectul.

Scris de Ef
25 octombrie 2019 11:10
Citește mai mult despre: CTP

Alte articole

Vezi mai mult