CTP, atac furibund la băiatul chinez de 12 ani care i-a făcut treningul

În cadrul emisiunii „Cap limpede” de la Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit într-o tiradă îndreptată împotriva tânărului chinez de numai 12 ani care i-a făcut treningul cumpărat de el din Dragonul Roșu. „E o treabă de mântuială la fel ca multe alte lucruri care se fac în China”, a răbufnit publicistul.

Acesta a detaliat explicând că a dat 28 de lei pe un trening Abibas cu vultur pe spate, fără a mai pune la socoteală prețul biletului până la depozit și înapoi. „După prima spălare a ieșit o ață din modelul de pe spate, am tras de ea și s-a deșirat întreg modelul”, a spus CTP.

Jurnalistul a precizat că probleme sunt și la buzunarul de la pantalon, care s-a rupt numai după o folosire și acum îi iese degetul cu care ține inelul de chei de Dacie prin el. „Știți ce rece se simt cheile alea direct pe picior? Ști Chi-Tao Pong, neterminatule, ești mândru de munca ta?” a strigat CTP în studioul Digi, făcât pe cameramani și producătorii să se ascundă speriați în cabina de emisie.

14 decembrie 2020 13:09
Citește mai mult despre: chinez CTP trening

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult