Cristian Tudor Popescu a fost surprins zâmbind de mai multe ori în ultimele zile, semn că sigur e ceva în neregulă cu el. Și tot mai multe voci susțin că, cel mai probabil, CTP a început să consume drogul zombie, fapt care a început să-i îngrijoreze pe apropiații lui.

ctp_drogul_zombie.jpg ”Nu știu cum altfel să explic că CTP a fost surprins zâmbind de nu mai puțin de trei ori în ultimele două zile”, spune un apropiat al jurnalistului. ”După standardele sale, trei este un număr indecent de mare când vine vorba de zâmbit. Ritmul lui este de trei zâmbete pe deceniu, iar acum, dintr-o dată, a zâmbit de trei ori în doar două zile. Ce urmează, să râdă? Pentru mine e clar că abuzează de drogul zombie.”

Deși mulți sunt convinși că CTP are o problemă cu drogul zombie, toți se feresc să-l confrunte. ”E riscant să te apropii de el când e cu mintea limpede, d-apoi când e pe droguri!”, spune un vecin. ”Mă gândesc însă să-i bat în țeavă mesajul «Băi, drogatule, nu mai băga zombie în tine!» în cod morse, că-l înțelege perfect. Mi-e doar să nu afle că eu i-am bătut în țeavă, că sigur mă așteaptă o răzbunare cruntă din partea lui.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 30.05.2019 16:12 Monden

National Cinematografic