Misterul privirii încruntate a cunoscutului jurnalist Cristian Tudor Popescu a fost dezvăluit chiar de acesta într-un interviu acordat publicației „Răzbunarea”. „Când eram în liceu mi-a spus cineva că, dacă mă măsturbez, îmi crește păr în palmă și orbesc. Cum principala mea pasiune este cititul, am decis să sacrific această plăcere pentru cea a lecturii”, a povestit CTP.

ctp_naparlit.jpg

Acesta spune că efectele nu au întârziat să se arate. „Chiar și acum am o vedere de pilot de vânătoare, văd pisica neagră noaptea pe arătură. Cât despre păr în plamă, nici vorbă, luciu, nu am păr nici măcar în cap”, spune jurnalistul. Acesta a arătat că, fără să se masturbeze de mai bine de 30 de ani, a dobândit o claritate a minții de invidiat, ceea ce-i permite să disece cu precizia unui chirurg problemele politice și sociale ale momentului. 

Singura problemă pe care o întâmpină editorialistul Republica este cea a dinților, care trebuie schimbați o dată la trei ani întrucât se tocesc de la scrâșnit încontinuu. „Am un prieten care-mi pune colți noi la un preț rezonabil. Mă simt foarte bine așa, ce, vi se pare că nu, aveți o problemă, dacă aveți o problemă discutăm, ieșim afară și o rezolvăm ca între bărbați, parte-n parte, nu, nu sunt nervos”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 22.09.2017 20:15 Monden

National Cinematografic