CTP explică de ce e nervos tot timpul: „Nu m-am mai masturbat din liceu”

Misterul privirii încruntate a cunoscutului jurnalist Cristian Tudor Popescu a fost dezvăluit chiar de acesta într-un interviu acordat publicației „Răzbunarea”. „Când eram în liceu mi-a spus cineva că, dacă mă măsturbez, îmi crește păr în palmă și orbesc. Cum principala mea pasiune este cititul, am decis să sacrific această plăcere pentru cea a lecturii”, a povestit CTP.

Acesta spune că efectele nu au întârziat să se arate. „Chiar și acum am o vedere de pilot de vânătoare, văd pisica neagră noaptea pe arătură. Cât despre păr în plamă, nici vorbă, luciu, nu am păr nici măcar în cap”, spune jurnalistul. Acesta a arătat că, fără să se masturbeze de mai bine de 30 de ani, a dobândit o claritate a minții de invidiat, ceea ce-i permite să disece cu precizia unui chirurg problemele politice și sociale ale momentului.

Singura problemă pe care o întâmpină editorialistul Republica este cea a dinților, care trebuie schimbați o dată la trei ani întrucât se tocesc de la scrâșnit încontinuu. „Am un prieten care-mi pune colți noi la un preț rezonabil. Mă simt foarte bine așa, ce, vi se pare că nu, aveți o problemă, dacă aveți o problemă discutăm, ieșim afară și o rezolvăm ca între bărbați, parte-n parte, nu, nu sunt nervos”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 septembrie 2017 18:09
Citește mai mult despre: CTP masturbare

Alte articole

Vezi mai mult