CTP, extaziat de Teambulding: „Cel mai bun film de la Călăuza lui Tarkovski încoace”

Jurnalistul și filmologul Cristian Tudor Popescu, care deține un doctorat în cinematografie, nu ca milogii care-și dau cu părerea pe internet, a vizionat aseară filmul Teambuilding și a rămas extaziat până la paroxism. Acesta a scris o cronică extrem de laudativă la adresa producției cinematografice, cu o mică observație, că nu se poate pronunța dacă este mai bun decât „Eclipsa” lui Antonioni, pentru că încă n-a citit cartea.

„Fiind un exercițiu subtil de examinare cinematografică a existențialismului, regizorul reușește să construiască în „Teambuilding” o atmosferă de corporație foarte autentică. Am rămas cu un portret bântuitor și sincer al realității iubirii. Clar, cel mai bun film pe care l-am văzut de Călăuza lui Tarkovski încoace”, scrie CTP în cronica sa.

Acesta a fost impresionat de calitatea imaginii și a sunetului „obsesiv, iritant și totuși antrenant, ca un șlagăr trap”, de jocul actoricesc impecabil și de încadrarea imaginii. „Regizorul conduce cu o mână sigură acest carnaval burlesc histrionic și irepetabil ce lasă impresia unei îndelungi repetiții a replicilor până la o diamantată perfecțiune”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 ianuarie 2023 15:16
Citește mai mult despre: CTP teambuilding

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult