CTP îl desființează pe Bruce Willis pentru rolul magistral din Don`t Look Up!

Ca orice boșorog pricinos modern, Cristian Tudor Popescu a găsit de cuviință să-și dea cu părerea și despre cel mai apreciat film al acestei perioade, „Don’t look up”. Profitând de expertiza sa de salariat doar la firme care fac contracte cu statul și cultura sa vastă de șobolan de bibliotecă care are impresia că e concurs la câte cărți citești în loc să înțelegi ce scrie în ele, inginerul chel care se isterizează seară de seară la televiziuni spre satisfacția sfertodocților fasciști care se cred la fel de deștepți ca el, a desființat filmul care a bucurat o planetă întreagă.

CTP a apreciat că Bruce Willis, care în acest film interpretează rolul unui petrolist cu experiență, nu se ridică la nivelul scenariului și nici măcar nu impresionează în momentul în care personajul său, pentru a preveni coliziunea cometei cu planeta Pământ, se sacrifică în speranța că fiica sa, interpretată de Liv Tyler, va avea o viață fericită alături de personajul interpretat de Ben Affleck.

Regia excelentă și antrenată oferită de maestrul Michael Bay l-a lăsat rece pe CTP, acesta precizând că apreciază mult mai mult introspecțiile interioare oferite de Lars von Trier, cineastul care a obținut sincretismul perfect vizual între labă ca și concept fizic și labă ca și execuție carnală răzbunătoare asupra cărnii intelectualului de rând, laba pedeapsă și mătanie atee. Cât despre melodia de final de la „Don’t look up”, hitul „I don’t wanna miss a thing” al trupei Aerosmith, CTP a zis că o cânta el mai bine.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

27 decembrie 2021 14:53
Citește mai mult despre: CTP filme

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult