CTP pune doar coji de nucă în cozonac, ca să-și antreneze fălcile pentru scrâșnit

Cristian Tudor Popescu lasă din nou România mască, după ce și-a dezvăluit secretul cozonacului pe care îl prepară în fiecare an de Paște. CTP spune că spre deosebire de românii obișnuiți el nu bagă nucă în cozonac, ci doar coajă de nucă, pentru că acolo sunt toate vitaminele.

Cojile de nucă îl ajută pe CTP să rămână în formă. Musculatura fălcilor sale, deși e la vârsta a treia, e mai puternică decât a unui castor și asta se vede: CTP scrâșnește zgomotos seară de seară la televizor.

Recent, CTP spune că îi e tot mai greu să prepare cozonacul cu coji de nucă. El nu înțelege de ce în piață se găsește miez de nucă, dar coji nu, așa că el e nevoit să și le aleagă singur, cu migală, descotorosindu-se de miezul inutil. CTP spune că nu pisează cojile, ci le lasă așa colțuroase, pentru ca dantura să aibă mereu surprize: ”Dacă înveți dinții cu alimente moi, nu faci performanță. Nu ajungi un jurnalist de top”, spune CTP. El recunoaște că la începutul carierei punea în cozonac griblură sau piatră cubică, pentru a-și dezvolta scrâșnetul legendar.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
12 aprilie 2023 15:00
Citește mai mult despre: CTP dinți nucă scrâșnet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult