Cristian Tudor Popescu a scăpat total de sub control! În această dimineaţă, gazetarul a avut încă un derapaj verbal impardonabil, în cadrul emisiunii pentru copii "Kiki, Miki şi CTP" de la Digi 24.

ctp_emisiune_tv_puta.jpg

"Cei trei discutau despre creioane şi carioci, părea o dimineaţă perfect normală. În timp ce Miki era atentă la cartea ei de colorat, Kiki a desenat un elefant. CTP n-a fost deloc impresionat de elefantul respectiv şi a urlat din toţi rărunchii: 'Arată ca o puţă!', nu înainte să deseneze şi el un elefant care arăta ca o puţă", povesteşte producătorul showului matinal, dinozaurul Bongo.

"Kiki şi Miki n-au ştiut ce să facă, erau sideraţi. Miki nici măcar nu mai auzise vreodată cuvântul puţă. Aşa că am întrerupt emisia, am băgat repede o reclamă la plastilină şi l-am tras sănătos de urechi pe pezevenghiul ăla de CTP."

"Mi se pare puţin deplasat să pronunţi cuvântul puţă într-o emisiune la care se uită şi ţânci de 3-4 ani, nu doar persoane mature, de 8-9 ani", a comentat un părinte preocupat. "Sper ca CNA Junior să îşi facă trebuşoara şi să-i dea o amenduţă."

"Ce părere am despre CNA? Un mare caca", a replicat CTP, incisiv ca întotdeauna.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 29.10.2019 10:37 Monden

National Cinematografic