Se pare că ultima apariție pe sticlă a lui Cristian Tudor Popescu a avut deja loc. Asta după ce jurnalistul a fost ofertat de Biserica Satanistă, care i-a oferit direct postul de papă universal al sataniștilor.CTP a acceptat oferta și i-a anunțat pe cei de la Digi TV, unde avea o emisiune, că încetează colaborarea cu ei.

ctp_satanist.jpg Se pare că CTP a primit o oferta de nerefuzat: i s-a promis că în fiecare lună va primi o virgină, pe care s-o educe sexual cum crede el de cuviință. Mai mult, i s-a promis și un bonus în bani de fiecare dată când se încruntă sau vorbește pe cineva de rău, ceea ce e posibil să-l facă în scurt timp unul dintre cei mai bogați români.

CTP nu se arată deloc surprins de alegerea lui ca papă al sataniștilor. ”Încă de mic copil făceam mici cruci întoarse din lem, după care le dădeam foc”, spune fostul jurnalist. ”Iar când trec pe lângă vreo biserică încerc pe cât posibil să merg în mâini, ca să-mi pară că toate crucile de pe turlă sunt întoarse.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 12.06.2020 15:35 Monden

National Cinematografic