CTP s-a înroșit de la soare și a băgat spaima în turiști. ”OMG, e Hellboy!”

Pentru câteva zeci de turiști azi a fost probabil ultima zi în care vor călca pe o plajă. Eu au tras o sperietură zdravănă după ce pe plajă a apărut un Cristian Tudor Popescu atât de înroșit de la soare încât mulți turiști au fost convinși că-l au în față pe Hellboy.

A fost suficient ca un turist să urle înspăimântat ”OMG, e Hellboy!” pentru ca panica să se instaureze pe plajă. Zeci de turiști efectiv s-au călcat în picioare în încercarea de a fugi cât mai repede de pe plajă. Unii, mai curajoși, și-au dezgropat din nisip cocenii de porumb și i-au aruncat înspre CTP, încercând să-l alunge.

La spaima turiștilor a contribuit și faptul că CTP s-a uitat la un moment dat atât de urât înspre un copil care se juca pe malul mării încât i-a spart colacul și i-a dărâmat castelul de nisip de la peste 40 de metri.

Marele noroc al turiștilor a fost că la un moment dat lui CTP i-a sunat pagerul, semn că trebuie să se întoarcă în camera de hotel ca să intre în direct prin telefon cu Digi TV. Dar chiar dacă CTP a plecat în cameră, turiștii și-au făcut imediat bagajul și-au plecat spre casă, deși mai aveau încă multe zile de sejur plătite în avans.

Scris de Calin
25 august 2020 13:08
Citește mai mult despre: CTP

Alte articole

Vezi mai mult