CTP susţine că în ’84 l-a ridicat Miliția de pe stradă pentru că avea plete

În sfârşit, omenirea a aflat de ce e CTP atât de încrâncenat şi de furios tot timpul! În cea mai recentă emisiune a sa de la Digi 25, gazetarul a povestit cum, în toamna lui 1984, a fost săltat de Miliţie de pe stradă pentru că avea plete.

„Aveam o coamă luxuriantă, de leu tânăr, şi un breton ca un stufăriş impenetrabil. Mergeam ţanţoş, cu părul în vânt, le zâmbeam tuturor, ah, eram aşa mândru de pletele mele angelice. Ăsta, Remus Cernea, ăsta era mic copil pe lângă mine! Nu eram bogat, dar aveam plete superbe şi nu-mi trebuia mai mult”, a povestit CTP, retrăind fiecare clipă de parcă ar fi fost în urmă cu doar şase ore şi 20 de minute.

„Până în ziua aia fatidică, când, venind spre casă de la coafor, am decis să scurtez drumul printr-un gang, pe lângă Circa 10 de Miliţie”,

„Într-o clipă, visul meu de a fi cel mai pletos om al generaţiei mele s-a năruit. Îmi aduc aminte şi acum rânjetul malefic al miliţianului. Căpitanul Marin parcă îl chema. M-a dus în beciul ăla, mi-a făcut un masaj capilar şi m-a tuns definitiv, atât de temeinic şi de vârtos încât de atunci îmi mai creşte un singur păr, nici nu vă zic unde”, a adaugat îndrăgitul critic de tenis, film şi în general critic de chestii.

Înduioşaţi, mai mulţi telespectatori i-au oferit lui CTP diferite peruci sau chiar părul lor natural, însă gazetarul a precizat că îşi va purta în continuare chelia, cu stoicism, ca o amintire pieloasă şi gălbuie a fragilităţii existenţei umane.

Scris de Vasile
11 martie 2021 06:16
Citește mai mult despre: amintiri chelie comunism CTP miliţie păr plete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult