CTP va prezenta o nouă emisiune de pescuit, „Crap Limpede“

Veşti bune pentru fanii lui Cristian Tudor Popescu! După „Cap limpede” şi showul culinar „Pap limpede”, îndrăgitul craniu vorbitor va debuta pe canalul Digi Life ca gazdă a emisiunii de pescut „Crap limpede”, promiţând capturi spectaculoase de crap pe cele mai limpezi ape din ţară.

„Va fi o emisiune lejeră de pescuit sportiv, în maniera celor realizate cândva de Rex Hunt, dacă vreţi. Doar că în loc să pupe peştii, CTP îi va prinde, se va încrunta la ei şi le va da drumul să se gândească bine la ce au făcut”, explică producătorul emisiunii, Marcel Digileanu.

„Am avut probleme cu umflarea bărcii de cauciuc, pentru că domnul CTP nu putea ţine muştiucul în gură fără să-l apuce bombănitul şi atunci se pierdea foarte mult aer. Cred că ne-a luat 2 ore în loc de 20 de minute, dar am umflat-o şi suntem gata să ne uităm urât la caraşi, roşioare şi mai ales crapi”, adaugă Claudiu Pândaru, asistentul de pescuit al lui CTP.

„Important e să nu zică vreun crap ceva rău de Simona, că ajunge plachie”, a glumit CTP, scrâşnind din dinţi cu un zgomot puternic, de frână de tren.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
20 februarie 2021 13:17
Citește mai mult despre: crap CTP pescuit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult