Cu adevărat brav! Mircea Badea a avut curajul să pupe în cur și pe altcineva în afară de Voiculescu

Mircea Badea a primit, duminică seară, la Sinteza zilei, premiul ”Libertatea presei pentru curaj”, după ce a fost nominalizat pentru această distincție în luna iulie. Premiul „Libertatea presei pentru curaj” este oferit de Fundaţia Familia Voiculescu şi are scopul să îi răsplătească pe cei mai buni dintre cei care înţeleg importanţa unei prese libere.

„Mircea Badea, bunul meu prieten, a primit acest premiu pentru îndrăzneală și curaj. În timp ce noi toți eram grupați să-l pupăm în cur pe domnul profesor Voiculescu, Mircea, eternt inovator și cutezător, s-a extins și a început să pupe în fund și pe alții. Chiar zilele trecute l-am auzit cum zicea că a votat la primărie cu candidatul ALDE, Daniel Barbu, pentru că s-a luptat cu Băsescu”, a precizat Mihai Gâdea, amfitrionul evenimentului.

Premiul nu este doar unul simbolic ci și unul material. În valoare de 50.000 de lei, premiul a fost donat de Mircea Badea unei clinici de mărire a buzelor pentru bărbați, care să „dea României o nouă generație de tineri cu buze moi și eficiente”, a anunțat actorul.

Scris de Eftimie
26 septembrie 2016 14:09

Articole asemanătoare

Vezi mai mult