Lături la un nou nivel în emisiunea lui Măruţă. Pe canapeaua Hapilică s-au manifestat libidinos reprezentanţii celor mai dezgustătoare categorii de oameni, deşi oameni e mult spus, din România: un pesedist şi un taximetrist s-au îmbrățișat frățește, pentru că pe ei îi unesc nesimțirea, jegul din jurul lor și din întreaga lor ființă.pesedist_taximetrist_maruta.jpg

Pe lângă înclinația spre furtișag, pesediștii și taximetriștii au multe alte lucruri în comun. Sunt șoferi la bază, precum Șerban Nicolae. Mai toți sunt penali, pesediștii pentru că fură, taximetriștii pentru că transportă persoane cu rable care n-ar trece ITP-ul fără șpagă, care se dă mai departe tot către pesediști.

Prezența lor în studiourile lui Măruță a produs un nou record de scârbă la nivel național. Taximetristul și pesedistul s-au felicitat reciproc pentru întreaga activitate și și-au declarat admirația pentru mizeriile pe care le inventează pentru a-și bate joc de clienți și respectiv de întreaga țară. Pesedistul l-a asigurat pe taximetrist că de acum înainte poate chiar să-și ucidă clienții, nu doar să-i țepuiască, pentru că PSD le garantează că nu vor răspunde penal.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 20.12.2017 22:14 Monden

National Cinematografic