Culmea absolută a jegului. Pe canapeaua lui Măruţă s-au îmbrăţişat un taximetrist cu un pesedist

Lături la un nou nivel în emisiunea lui Măruţă. Pe canapeaua Hapilică s-au manifestat libidinos reprezentanţii celor mai dezgustătoare categorii de oameni, deşi oameni e mult spus, din România: un pesedist şi un taximetrist s-au îmbrățișat frățește, pentru că pe ei îi unesc nesimțirea, jegul din jurul lor și din întreaga lor ființă.

Pe lângă înclinația spre furtișag, pesediștii și taximetriștii au multe alte lucruri în comun. Sunt șoferi la bază, precum Șerban Nicolae. Mai toți sunt penali, pesediștii pentru că fură, taximetriștii pentru că transportă persoane cu rable care n-ar trece ITP-ul fără șpagă, care se dă mai departe tot către pesediști.

Prezența lor în studiourile lui Măruță a produs un nou record de scârbă la nivel național. Taximetristul și pesedistul s-au felicitat reciproc pentru întreaga activitate și și-au declarat admirația pentru mizeriile pe care le inventează pentru a-și bate joc de clienți și respectiv de întreaga țară. Pesedistul l-a asigurat pe taximetrist că de acum înainte poate chiar să-și ucidă clienții, nu doar să-i țepuiască, pentru că PSD le garantează că nu vor răspunde penal.

Scris de Ionut
20 decembrie 2017 20:12
Citește mai mult despre: Maruta pesedist taximetrist

Alte articole

Vezi mai mult