Unii români nu sunt mulțumiți până nu află și prietenii lor cât sunt de proști. Este și cazul lui Geo Lemandroi, un bucureștean care a simțit nevoia să se laude pe Facebook că se află la Fetești, unde stă la coadă să plătească taxa de pod. Ba, mai mult, din motive inexplicabile, a dat impresia că se și laudă cu asta.

check_in_pod_fetesti.jpg Evident, bucureșteanul a continuat să demonstreze că este uluitor de prost și ulterior. La puțin timp după ce-a plătit taxa la Fetești, el a postat pe Facebook ”Gata, am ajuns la mare! Să înceapă distracția!”, deși din imagini se vedea că se află, de fapt, doar la Medgidia.

Pentru că e totuși ciudat că un astfel de individ, uluitor de prost, este capabil să folosească Facebook-ul de pe telefon, cel mai probabil acesta a rugat pe altcineva să-i scrie mesajul pe Facebook. Astfel de oameni arată încă o dată că Facebook-ul, pe lângă limita de vârstă, ar trebui să introducă și o limită de IQ, pentru a elimina proștii dintre utilizatori.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 29.08.2015 09:41 Monden

National Cinematografic