Cultura rezistă! Dan Bittman, cap de afiș la Zilele Comunei Bălăceanca

Deși s-au interzis evenimentele în aer public cu mai multe persoane, nu toate localitățile respectă prevederile legale de parcă ar fi nebuni la cap. Un exemplu este comuna Bălăceanca unde în acestă toamnă se organizează zilele localității, cu concerte de trei zile, cap de afiș fiind Dan Bittman și formația Holograf.

„Poți să îmi iei ce-am mai scump pe lume, poți să-mi iei zilele, nopțile sau anii de vrei, să mă lași în izolare într-un loc anume, de unde să nu pot vreodată să mă întorc la ai mei, dar să nu-mi iei niciodată concertele pe bani publici, fiincă atunci am să moooor, mooooooor mor, de dorul lor. Al banilor, adică”, a declarat cunoscutul cântăreț.

La spectacole sunt așteptați cel puțin 1000 de pacienți locuitori din comună și din localitățile învecinate. Autoritățile au dat asigurări că toți cei care vor participa sunt calmi, sedați, pentru că înainte să intre în țarcul în care va avea loc concertul li se va lua temperatura, li se vor face testele și li se vor administra pastilele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 octombrie 2020 13:02
Citește mai mult despre: Bălăceanca Dan Bittman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult