Cum a ajuns Caracal stațiune? Deține singurul izvor cu apă care te face mai prost

Multă lume a strâmbat din nas la știrea că orașul Caracal a devenit stațiune turistică de interes local, dar urbea din Olt își merit pe deplin noul statut. Puțină lume știe, dar Caracalul este orașul care deține singurul izvor din lume care te face mai prost: după fiecare gură de apă, IQ-ul tău scade.

„Nicăieri pe planetă nu există apă ca în izvorul nostru“, spune plin de el primarul din Caracal. „O cură de două săptămâni, cu apă din izvorul nostru băută zilnic, îți poate scădea IQ-ul și cu 100 de puncte. Și spun asta din proprie experiență, că până să fac și eu cura nu eram destul de prost ca să fiu primit în partid, dar cura a funcționat și iată-mă, acum sunt primar!“

Acum c-a făcut orașul stațiune turistică, primarul are un nou obiectiv: vrea să bage Caracalul în Cartea Recordurilor. „Încă mai verific informația, să fiu sigur, dar am impresia că orașul nostru este orașul din lume cu cei mai mulți caracaleni. Nicăieri nu există atât de mulți caracaleni ca în Caracal. Și pentru asta sigur merităm să intrăm în Cartea Recordurilor“, crede edilul oltean.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 ianuarie 2023 16:28
Citește mai mult despre: caracal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult