Cum a ajuns miliardar. Țiriac poate să-și spele mașina cu o singură fisă

Asta înseamnă să fii chibzuit cu banii! Ion Țiriac a fost văzut în weekend cum și-a spălat mașina la o spălătorie cu fise. Băieții care își spălau mașina lângă el au văzut cum Țiriac cumpără o singură fisă, cu care a clătit mașina cu apă caldă și detergent, apoi a dat cu ceară, după care clătire cu osmoză, totul în 5 minute.

”N-am văzut așa ceva în viața mea. Eu nu pot s-o spăl din mai puțin de patru fise. Ar trebui să meargă la Românii au Talent cu această abilitate”, spune Marian, un bucureștean care l-a văzut pe Țiriac spălând mașina. După ce și-a clătit mașina, lui Țiriac i-ar mai fi rămas puțin timp, suficient cât să-și aranjeze mustața cu jetul de apă. ”Așa economisesc și șampon de barbă”, i-ar fi spus Țiriac făcându-i cu ochiul.

”Asta e nimic”, spune un alt martor. ”Eu l-am văzut odată pe Țiriac cum a spălat mașina și a dat și cu aspiratorul cu aceeași fisă, pe care o legase cu un fir textil de pescuit printr-un orificiu și o trăgea înapoi după ce o introducea”, spune martorul, care a dorit să rămână anonim.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 iunie 2024 13:00
Citește mai mult despre: fisă Țiriac zgârcit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult