Cum a decurs întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Emil Boc

Când Irinel a ajuns la Palatul Victoria, Boc i-a transmis printr-un subaltern că nu poate să-l primească, deoarece el nu-și pierde vremea cu toți piticii. Premierul i-a explicat lui Columbeanu că n-are chef să se întâlnească cu el, deoarece, atunci când îl vede cât e de mic și de fraier, se deprimă instant.

Abia după ce Irinel a insistat foarte mult Boc a acceptat să-i acorde zece minute. „Ajungi la clanță sau vin eu să-ți deschid ușa?” ar fi întrebat premierul la telefon, conform surselor noastre.

În momentul în care Irinel a intrat în biroul lui Boc, premierul s-a arătat foarte mirat că n-a călcat nimeni pe el pe holurile Palatului. După ce l-a poftit să se urce în picioare pe un scăunel ca să-l vadă mai bine, Boc i-a spus franc omului de afaceri:

“Băi Columbene, eu nu te respect, pentru că ești scund și penibil. Acum ai venit la mine să te milogești și să mă pupi în cur. Îmi provoci greață. Mie îmi plac oamenii demni, verticali, cu o oarecare noblețe.”

La sfrâșitul întrevederii, Boc i-a spus lui Irinel să coboare în curtea Palatului Victoria și să aștepte acolo un rezultat în privința fetiței. “Vezi, să te mai miști și tu, că dacă stai într-un loc te iau ăștia drept pitic de grădină și te ciocăne în cap, ca să vadă cum sună ghipsul. Știu și eu de la un prieten.”

Scris de TNR
12 mai 2011 06:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult