Cum a slăbit Micutzu 50 de kg? S-a cântărit fără șaorma din mână

Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu, pe care îl folosește de când s-a lansat în stand-up comedy, a publicat recent pe conturile sale de socializare mai multe imagini în care apare cu o „siluetă” cu care nu l-am fi recunoscut în urmă cu câțiva ani. Micutzu a trecut printr-o transformare de zile mari, după ce a slăbit aproximativ 50 de kilograme cu ajutorul unei alimentații sănătoase. Acesta a povestit și cum a reușit să dea jos kilogramele nedorite, pornind de la „lucruri mici”, spune el.

Invitat în cadrul emisiunii TV „În fața ta”, actorul a dezvăluit că a decis să slăbească după ce a mers cu un prieten de-al lui la spital, care a apelat la o operație de micșorare a stomacului. Micutzu și prietenul lui, cel care a suferit operația tocmai pentru a slăbi, aveau aceeași greutate. „El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici”, a povestit actorul.

Micutzu a reușit să dea jos aproximativ 50 de kilograme renunțând la mâncare și făcând mai mult sport. „Practic, am început prin a mă cântări fără să am șaorma în mână și am ajuns la 120 de kilograme instantaneu. Apoi am făcut sport, ducând acea șaormă de pe masă direct la tomberon unde am aruncat-o cum aruncă un strongman o bilă de piatră”, a povestit îndrăgitul comediant.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

10 ianuarie 2022 13:04
Citește mai mult despre: micutzu saorma slabit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult