Cum n-a luat Nobelul pentru literatură nici anul ăsta, Răduleasca spune că va trăi tot din prestări de sex oral

Dezamăgire cruntă pentru Mihaela Rădulescu, dar bucurie imensă pentru bătrâneii din Monaco. După ce Nobelul pentru literatură i-a fost decernat lui Kazuo Ishiguro, celebra bătrână autohtonă a anunțat că și anul următor va fi nevoită să-și rotunjească veniturile făcându-le sex oral domnilor generoși din Monaco.

”Milionul de dolari pentru Nobel mi-ar fi făcut viața mai ușoară, recunosc, dar pe de altă parte nu e ca și cum aș face ceva ce n-am mai făcut până acum”, spune Răduleasca. ”E drept, Felix, partenerul meu oficial, are destui bani, dar eu sunt o femeie independentă și orgolioasă, așa că vreau să aduc și eu bani în casă, nu doar el. Deci domnilor generoși din Monaco, pregătiți-vă portofelele, pentru că mă întorc la treabă!”

Mihaela Rădulescu crede că știe și ce i-a lipsit ca să obțină Nobelul pentru literatură. ”Din punct de vedere literar nu am absolut nimic să-mi reproșez, știu că toate cărțile mele sunt scrise impecabil”, e convinsă celebra bătrână. ”Însă trebuia să-mi petrec măcar câteva luni din an și în Stockholm, să se convingă membrii Academiei Suedeze de talentele mele. Pentru la anu’ știu însă exact ce am de făcut.”

Scris de Calin
5 octombrie 2017 20:10
Citește mai mult despre: literatura Mihaela Radulescu nobel

Alte articole

Vezi mai mult