Românii sunt din ce în ce mai inventivi când vine vorba de fentat legea! Prins de poliţişti în timp ce vagabonda prin cartierul Militari, un bărbat de 39 de ani a recurs la un gest extrem: s-a desfăcut la şliţ şi a susţinut că ieşise "să-şi plimbe şarpele".

plimbapitonul.jpg
Mai mult, bărbatul avea chiar şi o declaraţie pe proprie răspundere în care adăugase, pentru o mai bună identificare, un desen al aşa-zisului şarpe.

Poliţiştii l-au sancţionat cu o amendă usturătoare - dar numai după ce expertiza herpetologică a dovedit clar că pretinsul animal nu era decât penisul bărbatului, departe de dimensiunile obişnuite ale unui şarpe.

"Din ce în ce mai mulţi oameni susţin că au ieşit ca să-şi plimbe şarpele din pantaloni, pitonul păros, mielul cu o nară, carasul cu barbă şi alte animale inventate. O dată, de două ori ne păcălesc, dar a treia oară ne dăm şi noi seama când ne ia cineva de proşti", au declarat agenţii Secţiei 174.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 26.03.2020 20:34 Monden

National Cinematografic