Cum se construieşte un titlu superb în tabloide

Discuţie surprinsă într-o redacţie de tabloid:
Redactor şef: Deci, ce eveniment avem pentru mâine?
Aghiotant: A fost o prezentare de modă în Princess Club.
Să vedem ce titlu punem, că nu merge să dai unul simplu, gen „Prezentare de Modă în Princess Club”, că nu atrage cu nimic.
Fetele au defilat în lenjerie intimă, poate vă ajută informaţia asta.

A, a fost prezentare de lenjerie intimă, păi de ce nu ai spus asta de la început. Clar, punem asta în titlu: „Fete în lenjerie intimă în Princess Club”.

Da’ de bomba sexy nu zicem nimic?

Ce, a fost şi ea acolo?!? Superb, atunci schimbă: „Bomba sexy a defilat în lenjerie intimă în Princess Club”. Rupem concurenţa cu titlul ăsta, ascultă la mine!
Şi avea desenat un penis pe spate…
Cine, bomba sexy?
Da!
A, păi cuvântul penis obligatoriu trebuie să apară în titlu. Să mă gândesc… ia, notează: „Bomba sexy a defilat în lenjerie intimă cu un penis pe spate!” Sunt genial. Ge-ni-al! Hai, du-te, pune-l pe prima pagină, spargem tot.
Încă ceva.
Aşa…
Lenjeria aia intimă cu penis pe spate trebuia iniţial purtată de alt fotomodel, Alexandra Ţârdea.
Hopa, un amănunt interesant. Mai aşteaptă puţin, trebuie să mâ gândesc… Da, trebuie ceva deosebit aici… Gata, am găsit: „Bomba i-a furat penisul Alexandrei Ţârdea”. Ăsta e titlul, e titlu cu T mare, e geniul în stare pură! De fapt nu, încă o mică ajustare, doar de aia sunt genial: furat e prea banal, asta-i de folosit la ştirile cu moldoveni, nu la chestii cu fotomodele. Deci penis, penis… ce-ar merge? Da, „i-a suflat” în loc de „i-a furat”, că are şi tentă sexuală. Deci, ăsta e, am găsit titlul perfect: „«Bomba» i-a «suflat» penisul Alexandrei Ţârdea”.

Titlul chiar există şi îl puteţi admira aici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 martie 2010 11:14
Citește mai mult despre: bomba sexy fotomodel moda tabloid titlu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult