Cum se face presa de investigaţie la Click!

Cei de la Click! continuă să mă uimească cu prostia lor. Azi au preluat pe site nişte imagini în care o individă face sex oral unui bărbat. Ei spun că în imagini este Monica Columbeanu, deşi la ce calitate proastă au imaginile ar putea să fie la fel de bine Nina Iliescu sau Dana Enache, autoarea articolului. Cei de la Click! au mirosit însă rost de scandal şi vor să afle mai multe detalii. Adică vor să investigheze. Problema lor e că nu ştiu cum.

În loc să ia legătura cu cei de la Acces Direct (imaginile au logo-ul emisiunii, deci e clar că ei cunosc mai multe detalii), ei apelează la cititorii Click! În articol este inserat următorul text: „Ştii mai multe amănunte despre filmul din care au fost luate imaginile? Ştii cine e bărbatul din fotografii? Contactează-ne!”

Problema e că din bărbatul din fotografii nu se văd decât nişte picioare păroase şi un sfert de burtă. Deci detalii care nici măcar nu confirmă faptul că în imagini este un bărbat, la fel de bine putând să fie un urangutan (sau ceva animal similar). Probabil sunt şanse mai mari ca cei de la Click! să se întâlnească întâmplător pe stradă cu bărbatul respectiv decât să-i afle identitatea în urma „investigaţiei” lor.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 februarie 2010 13:17
Citește mai mult despre: Click monica columbeanu scandal sex tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult