Cunoscutul Iisus Cristos, vedeta mai multor biserici și icoane atât din România cât și din întreaga lume își va petrece Paștele acasă, în Israel, alături de câțiva prieteni. Acesta a organizat o masă festivă la care și-a invitat câțiva apropiați.

cina-cea-de-taina_32247200.jpg

„A fost o petrecere discretă, 12-13 persoane, s-a mâncat pâine, s-a băut niște vin, s-a mai bârfit una alta, cine e mai trădător pe-aici, cine nu, știți cum e, mici râcâieli”, a povestit o sursă din apropierea vedetei. Evenimentul a avut loc la un local de fițe din Dorobanții Ierusalimului, dar chiar și așa nu prea s-au găsit locuri, decât o masă la perete.

Spre final, poate și pe fondul băuturii, au început acuzele, Iisus acuzându-l pe bunul său prieten Petre că nici nu va cânta cocoșul de trei ori că îl va vinde, în timp ce pe Iuda, cu care nu era atât de apropiat, l-a pupat cu sete. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 15.04.2020 16:06 Monden

National Cinematografic